Vilka är vi?

Louise Calner är grundare och VD för WeDo Business. Hon har tidigare stora erfarenheter av att nätverka och skapa relationer mellan företagare. Louise brinner för långvariga affärsrelationer och hoppas kunna vara behjälplig i att skapa fler relationer via WeDo Business nätverk. Vår ambition är att arbeta med en och samma plattform där vi samlas för att dela erfarenheter, kontakter och affärsmöjligheter.

Idén uppkom då allt mer i samhället digitaliseras och grundaren Louises ambition är att företagare ska kunna bredda sitt kontaktnätverk -inte bara lokalt utan över regionalt och globalt. Det är lättillgängligt då vi inte är beroende av den fysiska platsen. Dessutom skapar detta ett minskat resande och bidrar till ett hållbart samhälle.

Vilka är vi?

Mitt namn är Louise Calner och jag är grundare och VD för WeDoBusiness. Jag är utbildad Digital Marknadsförare och B2B säljare från IHM Business School och har jobbat inom föreningslivet. Idag driver jag WeDoBusiness på heltid och älskar mitt arbete. 

Jag brinner för långvariga affärsrelationer och tror med rätt strategi och med rätt driv så kan man lyckas väl inom nätverk. Jag vill bygga ett nätverk där människan står i fokus och inte pengarna. Hos oss är alla välkomna och vi får alltid våra medlemmar och gäster att känna sig som hemma. Vi är ett familjärt nätverk som tror på digitaliseringens utveckling och tror att digitala nätverk är framtiden. 

Vill du veta mer om oss eller mig som entreprenör? Är du intresserad av samarbeten eller vill du bli en del av vår WeDoBusiness? Hör av dig, jag ser fram emot att träffa dig.

För oss är det viktigt med god kommunikation mellan oss och våra medlemmar. Vi hjälper våra
medlemmar till långvariga relationer genom vårt engagemang och ständig kontakt.

Besök oss på LinkedIn