Vilka är vi?

Louise Calner är grundare och VD för WeDo Business. Hon har tidigare stora erfarenheter av att nätverka och skapa relationer mellan företagare. Louise brinner för långvariga affärsrelationer och hoppas kunna vara behjälplig i att skapa fler relationer via WeDo Business nätverk. Vår ambition är att arbeta med en och samma plattform där vi samlas för att dela erfarenheter, kontakter och affärsmöjligheter.

Idén uppkom då allt mer i samhället digitaliseras och grundaren Louises ambition är att företagare ska kunna bredda sitt kontaktnätverk -inte bara lokalt utan över regionalt och globalt. Det är lättillgängligt då vi inte är beroende av den fysiska platsen. Dessutom skapar detta ett minskat resande och bidrar till ett hållbart samhälle.

Vilka är vi?

Louise Calner är grundare och VD för WeDo Business. Hon har tidigare stora erfarenheter av att nätverka och skapa relationer mellan företagare. Louise brinner för långvariga affärsrelationer och hoppas kunna vara behjälplig i att skapa fler relationer via WeDo Business nätverk.

Vår ambition är att arbeta med en och samma plattform där vi samlas för att dela erfarenheter, kontakter och affärsmöjligheter.

Idén uppkom då allt mer i samhället digitaliseras och grundaren Louises ambition är att företagare ska kunna bredda sitt kontaktnätverk -inte bara lokalt utan även regionalt, nationellt och globalt. Det är lättillgängligt då vi inte är beroende av den fysiska platsen. Dessutom skapar detta ett minskat resande och bidrar till ett hållbart samhälle.

För oss är det viktigt med god kommunikation mellan oss och våra medlemmar. Vi hjälper våra
medlemmar till affärer genom vårt engagemang och ständig kontakt.

Besök oss på LinkedIn