Hör gärna av dig!

Skicka ett meddelande

Det är enkelt att komma i kontakt med oss. Du är välkommen att mejla oss frågor eller synpunkter via formuläret nedan.

Ring Oss

Över telefon så når ni oss måndag till fredag, 08:00 – 17:00.

Besök Oss

Ni är alltid hjärtligt välkomna att besöka oss på Ecommerce Park i Helsingborg.

Discord Chatten

Ni kan också klicka in på undersidan ”Community” där ni lätt går med i vår Discord-server. Här kan ni sedan kontakta någon av våra administratörer.

WeDo Business

FAQ

Frequently asked questions.

Vad är syftet med WeDo Business?

Vi skapar digitala kontakter via vårt business nätverk som sedan leder till värdefulla relationer och kontakter. Vårt mål är att kunna leda företag till succes genom affärer och ett utvidgat nätverk.

Använder ni er av Zoom?

Vi använder oss av Zoom under våra gemensamma nätverksträffar, då Zoom tillåter oss att ha större möten och bättre kvalitét.  

Plattformen Discord använder vi som vårt forum för medlemmarna. Den tillåter oss att skapa stora digitala lounger där företag kan träffa företag. Discord är även ett enkelt verktyg att använda för vårt syfte, vilket då är att fortsätta nätverkandet utöver nätverksträffarna och bibehålla kontakten mellan varandra. För att veta mer om hur Discord funkar, klicka här.

Hur blir man medlem?

Du kan signera medlemskap och får alltid två gratis testomgångar som gäst.
Du kan bli medlem genom vår hemsida, klicka här för att bli medlem.

Är nätverket endast digitalt?

Nätverket är för närvarande digitalt för att alltid kunna säkerställa att nätverksmötet sker oavsett covid-19. Vi kommer att satsa på att ha tre fysiska nätverksträffar per år i Stockholm, Göteborg och Malmö, f.r.o.m år 2022 (beroende på situationen med covid-19).