Välkommen till vår digitala mötesplats!

Här finner du alla våra digitala rum när det är dags att nätverka och skapa relationer. Vi använder oss av Discord som plattform när vi nätverkar. Innan du medverkar har vi skapat en guide till hur man använder Discord som ni kan läsa här.

Vi har även samlat vanliga frågor som vi får av våra användare- svaret hittar ni under FAQ där du även kan läsa om Discord. Utöver det är ni hjärtligt välkomna att delta i våra digitala möten under era medlemskap.

Vid frågor eller funderingar får ni gärna kontakta oss via vårt kontaktformulär, via mejl och per telefon. Vi svarar alltid inom kort tid!

Välj en nivå som passar er.

Gäst

Två gratis träffar

Regionalt Medlemskap

5000 SEK ex.moms /år
495 SEK ex.moms /mån

Nationellt Medlemskap

5000 SEK ex.moms /år
495 SEK ex.moms /mån

Nationellt + Regionalt Medlemskap

7995 SEK ex.moms /år
666 SEK ex.moms /mån

Digitalt & Smidigt.

Digitala träffar

Tack vare den här digitala lösningen kan vi se till att vara lättillgängliga för varandra och dessutom svara snabbt på frågor, affärsförslag eller andra förfrågningar.

Fysiska träffar

Förutom våra digitala träffar så siktar vi även på att arrangera fysiska nätverksträffar en gång i kvartalet. Då träffas vi och nätverkar för att få en bättre bild och upplevelse av varandra.

Fler kontakter, nationellt

Det är viktigt för oss att hålla god kommunikation mellan oss som är medlemmar. Det leder till goda kontakter, utökat nätverk och en trevlig miljö för alla deltagande.

Snabb kommunikation

Våra olika mötesrum och lounger ger dig som företagare möjlighet att kommunicera med andra privat efter våra stora möten. Där fortsätter ni enkelt och smidigt att prata affärer och knyta kontakter där möjligheterna sträcker sig både globalt och internationellt.

 

Varsomhelst

Under nätverkets gång kan du som företagare ta det lugnt utan att behöva tänka på en omgivning full med människor, du väljer själv din miljö tack vare våra digitala nätverksträffar.

 

Tillgång 24/7

WeDo Business är till den största delen digitalt, det betyder att verksamheten både är hållbar och effektiv som leder till fler miljömedvetna val.

 

Feel the vibes of

Work

Vi välkomnar dig som är intresserad av att utvidga ert nätverk och skapa kontakter runt om i Sverige. Hos oss finner du ett enkelt sätt att kontakta företagare som kan hjälpa dig- men framförallt företag som du kan hjälpa.

Möjligheterna är många med WeDo Business och vi glädjer oss att se att det är många som anser att konceptet är givande och intressant.

Bli medlem du också för att ta del av vårt digitala nätverk.