Välkommen till vår digitala mötesplats för våra medlemmar!

I vårt medlemskap ingår vår digitala mötesplattform Discord som finns till för att vi ska hålla kontakten utöver våra digitala nätverksträffar. Ett ställe som medlemmar kan kommunicera och skapa affärsmöjligheter på. Vi står för gemenskap och genom vår plattform skapar vi en trygg och varm miljö som leder till långvariga affärsrelationer. 

Vid frågor eller funderingar får ni gärna kontakta oss via vårt kontaktformulär, via mejl och per telefon. Vi svarar alltid inom kort tid!

Välj en nivå som passar er.

Gäst

Två gratis träffar

Regionalt Medlemskap

5000 SEK ex.moms /år
495 SEK ex.moms /mån

Nationellt Medlemskap

5000 SEK ex.moms /år
495 SEK ex.moms /mån

Nationellt + Regionalt Medlemskap

7995 SEK ex.moms /år
666 SEK ex.moms /mån

Digitalt & Smidigt.

Snabb kommunikation

Våra olika mötesrum och lounger ger dig som företagare möjlighet att kommunicera med andra privat efter våra stora möten. Där fortsätter ni enkelt och smidigt att prata affärer och knyta kontakter där möjligheterna sträcker sig både globalt och internationellt.

 

Varsomhelst

Under nätverkets gång kan du som företagare ta det lugnt utan att behöva tänka på en omgivning full med människor, du väljer själv din miljö tack vare våra digitala nätverksträffar.

 

Tillgång 24/7

WeDo Business är till den största delen digitalt, det betyder att verksamheten både är hållbar och effektiv som leder till fler miljömedvetna val.

 

Feel the vibes of

Work

Vi välkomnar dig som är intresserad av att utvidga ert nätverk och skapa kontakter runt om i Sverige. Hos oss finner du ett enkelt sätt att kontakta företagare som kan hjälpa dig- men framförallt företag som du kan hjälpa.

Möjligheterna är många med WeDoBusiness och vi glädjer oss att se att det är många som anser att konceptet är givande och intressant.

Bli medlem du också för att ta del av vårt digitala nätverk.